Zorg

Aan installaties in zorggebouwen worden hoge eisen gesteld. Zo moeten gebouwen met niet of minder zelfredzame bewoners een hoog niveau van brandveiligheid halen. In ziekenhuizen wordt veel belang gehecht aan betrouwbare klimaatinstallaties. Die zijn nodig om de gezondheid van het binnenklimaat te garanderen.

Installatieprojecten in de zorgsector zijn per definitie complex en specialistisch. BFT gaat de uitdaging graag aan en heeft voldoende ervaring in deze sector om elk volgend project met vertrouwen tegemoet te zien. 

U gaat voor zorg en wij voor kwaliteit! Daarom passen we uitstekend bij elkaar. Zoals uw zorginstelling aan tal van eisen moet voldoen, zo moeten onze installaties in uw gebouw ook aan allerlei wet- en regelgeving voldoen. BFT is gewend om gecertificeerde installaties op te leveren. Dit succes hebben wij te danken aan onze goed opgeleide vakmensen. Die uiteraard hun ervaring uit eerdere installatieprojecten in de zorg meenemen naar uw project!

AMBULANCEPOST TE HILVERSUM

Ambulancepost Tergooi Ziekenhuis te Hilversum

Opdrachtgever: Aannemersbedrijf Kwakkenbos B.V. - Harmelen

Lees verder »

WOONZORGCENTRUM ELIM

Woonzorgcentrum Elim, Barneveld

In samenwerking met Slingerland Bouw verzorgen wij de interne verbouwing en een nieuwe verdieping bij en op Woonzorgcentrum Elim

Lees verder »

WOONZORGCENTRUM DE SAMARITAAN

Woonzorgcentrum de Samaritaan, Putten

Aannemer Slingerland Bouw

Lees verder »

MAARLENHOF

Maarlenhof IJselmuiden

Aannemer Slingerland Bouw

Lees verder »